Ruilen & Retourneren

Indien u een product wilt ruilen ,kan dat altijd u dient het product binnen 14 dagen te retourneren. Verpak de producten in de originele verpakking en stuur het product naar ons op. U kunt al uw aankopen binnen veertien dagen na ontvangst (de daadwerkelijke bezorgdatum van de vervoerder) retour zenden mits in de originele verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – en in originele staat. Wij betalen uw volledige aankoopbedrag binnen maximaal 7 dagen terug.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via solarissunbeauty@gmail.com of u kunt gebruik maken van het  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Service en garantie
We hebben ons assortiment heel bewust opgebouwd met de meest hoogwaardige producten. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan het product dat u bij ons gekocht heeft, dan kunt u het terugsturen (zie retourneren) of bij ons terugbrengen. Omdat er zulke hoge eisen worden gesteld aan de producten die we leveren, zijn we ook heel coulant in het oplossen van eventuele fouten.