Teeth  Brows

Teeth and Brows

Fitness

Sporten is goed voor lichaam & geest De een sport om af te vallen de ander om meer kracht te krijgen Het heeft een positieve invloed op je gezondheid! Wij hebben een kleinschalige fitness afdeling waar je rustig (prive) kunt sporten Bij ons kan dat al vanaf 5,00 per dag of per week

PowerPlate

De Powerplate trilplaat produceert vibraties waardoor energie vanaf de plaat naar het lichaam wordt gestuurd.
Door de werking van het apparaat, trekken de spieren zich automatisch 30 tot 50 keer per seconde samen. Wanneer je oefeningen op dit toestel uitvoert, merk je hoe je lichaam zich aan de vibraties aanpast.

Door te trainen, put je het lichaam uit. Als je daarna je lichaam de kans geeft om te recupereren, herstelt het lichaam zich. Bij regelmatig gebruik pas het lichaam zich hierop aan. Vergeleken met andere soorten training, biedt de Powerplate betere resultaten in een korter tijdsbestek.

Iedere oefening op de Powerplate, duurt maar 30 of 60 seconden. Daarnaast is 3 tot 4 keer per week gedurende 10 tot 15 minuten oefenen op de Powerplate voldoende om alle voordelen van de training te ervaren.

Fietsen

Fietsen was nog nooit zo leukWeet jij waarom Spinning (Indoor Cycling) razend populair is?Simpel, het is dé manier om vet te verbranden!

Spinning is een complete training die je vetverbranding, spierkracht en conditie ten goede komt. Zittend op een fiets kun je, je flink uit te leven op de pedalen. Op motiverende muziek fiets je door de training heen.

Groot voordeel is dat spinning toegankelijk is voor alle doelgroepen, leeftijden en niveauʼs. Jij bepaalt uiteindelijk door middel van een simpel te bedienen draaiknop de perfecte weerstand waar jij je het meest prettig bij voelt.

oie_transparent


Steps

Ook steppen is een vorm van aerobic. Het houdt simpel gezegd in “het op- en afstappen van een speciaal hiervoor ontworpen platform” Terwijl je op- en afstapt werk je aan je conditie, vetverbranding en spierversteviging. Dit alles o.b.v. stimulerende muziek.

Het Stepprogramma is ontwikkelt door Gin Miller die naar aanleiding van een knieblessure de opdracht kreeg van haar fysiotherapeut om haar knie te versterken door op en af een sinaasappelkistje te stappen. De kistjes zijn nu vervangen door professionele steps en inmiddels zijn er veleenthousiaste sporters, die wekelijks de step beklimmen. Misschien lijkt het op- en afstappen saai en eentonig. Maar schijn bedriegt, door het variëren van verschillende bewegingen kun je fantastische lessen creëren.

Crosstrainer

Een crosstrainer is een uitermate geschikt fitnessapparaat voor een allround cardiotraining. Als u wilt afvallen of uw conditie wil verbeteren, dan is een crosstrainer een goede keuze.

Dit fitnessapparaat combineert vier toestellen in één, namelijk de fiets, de loopband, de step en de crosscountry-skitrainer.

Met een crosstrainer traint u effectief verschillende gebieden van het lichaam: rug, schouders, borst, armen, billen, kuiten, dijen en heupen. Door regelmatig op de crosstrainer te trainen verbetert u uw figuur en voelt u zich fitter.