Teeth  Brows

Teeth and Brows

Botox & Fillers

Natuurkijk Mooier!

We hebben weer een Botox Party op zaterdag 17 oktober 2020

Deze keer krijg je bij een Botox behandeling, een Gratis wenkbrauw lift!

Reserveer snel een plekje voor 17 oktober via solarissunbeauty@gmail.com of bel 038 333 8240 

Dr. Jelger Bruinsma heeft ruim 6 jaar ervaring als arts in de plastische en algemene chirurgie. Hij is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen van het gezicht met injectables. Registratie nr van Dr. Jelger Bruinsma is Big 99910645301 Voor een eerlijk, mooi en zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Dit kan voor div duidelijke rimpels o.a voorhoofdrimpels, fronsrimpels, kraaiepootjes, wallen, lippen, wangen, mondhoeken ect …

Wat is Botox?

Botox azzalure en Bocouture zijn de merknamen van de stof Botuline, een natuurlijk eiwit. Botox verminderd de spieractiviteit volledig.

Frons rimpels, kraaie pootjes (rimpels bij de ogen) of voorhoofd rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Indien u de eerste keer botox gebruikt blijft het resultaat ca 3 a 4 maanden. Hoe vaker u het gebruikt hoe langer u het resultaat zult behouden, op lopend tot zeker 6 maanden.

Wat zijn Fillers?

Fillers is een veilig middel om tekenen van veroudering te verzachten. Met een injectienaald worden fillers in de huid gespoten. Met name rimpels die ontstaan zijn door verlies aan vet of bindweefsel zijn erg geschikt voor een dergelijke behandeling. Denk aan neuslipplooi, wangelijnen mondhoeken, lippen wallen, ect…

Fillers zijn langblijvend maar niet permanent, filler behoud u ca 1 jaar.

Wat is Plexr?

Plexr is het meest innovatieve en effectiefste alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, facelift, rokerslijntjes, pigmentvlekken en andere esthetische klachten.
Plexr soft surgery werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geioniseerde gasmoleculen.
Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking ontstaat er een liftend effect Resultaat een zichtbaar jongere en strakkere huid!

Plexr is geheel zonder snijden of littekens.
De behandeling is in principe pijnvrij.
Minimale hersteltijd ca. 2 tot 6 dagen
Het resultaat is permanent

Dr.Jelger Bruinsma is periodiek maar regelmatig aanwezig, u kunt altijd langs komen voor meer informatie. Een intake gesprek met Dr. Jelger Bruinsma is altijd geheel gratis. Wel graag even reserveren voor een afspraak alstublieft

Prijzen

Botox 1 Zone € 135,00
Botox 2 zones € 240,00
Botox 3 zones € 340,00
Fillers 1 Zone € 340,00
Plexr 1 Zone € 450,00
botox3
botox2